



2.27 10









(W)

WILLINGA PARK

2024	Wednesday, 1 May	Thursday, 2 May	Friday, 3 May	Saturday, 4 May
	Arena raking every 100 runs (approx 15 mins)			
6.00am				
7.00am				
8.00am				0.20am to 0.20am
9.00am				8.30am to 9.30am
9.00811			8.30am to 11.30am	Junior Draft
10.00am			0.5001110 11.50011	9.45am to 11.45
10.000			Ladies Dash for Cash	Juvenile Draft
11.00am				
				Junior and Juvenile presentations
			Arena Raking (15 mins)	12.00pm to 12.15pm- Entertainment
	6.00am to 6.00pm	6.00am to 6.00pm		Trick Riders (15 mins)
12.00pm	0.00011110 0.0000111	0.000111000.0000111		
	Gold Buckle Round 1	Gold Buckle Round 2		12.35pm to 12.50pm
1.00				Airtime FMX Motocross (15 mins)
1.00pm			12 20	1 15 mm to 1 45 mm (20 mins)
			12.30pm to 3.30pm	1.15pm to 1.45pm (30 mins) Gold Buckle Opening Ceremony
2.00pm			Gold Buckle Semi Final	1.45pm to 3.15pm
2.000111			Gold Backle Selfit Hild	Gold Buckle Final
3.00pm				3.15pm to 3.45pm
bioopini				Gold Buckle Presentation
			Arena Raking (15 mins)	3.45pm to 4.00pm - Trick Riders (15 mins)
4.00pm				15 mins - Arena Raking
			3.45pm to 5.00pm	4.00pm to 5.00pm
5.00pm			Ladies Dash for Cash Final	State of Origin and Presentation
			and presentation	5.20pm to 5.35pm
				Airtime FMX Motorcross (15 mins)
6.00pm			6.30pm to 7.30pm	
		6.30pm to 7.30pm		
7.00pm		The Cut-Out Qualifer	The Cut-Out Final	
8.00pm				
8.00pm				Music Entertainment:
9.00pm			Music Entertainment:	6.00pm to 7.00pm - Wade Forster (1 x 60 min set) 7.00pm to 8.00pm - Sara Berki (1 x 60 min set)
5.000			Felicity Dowd (2 x 45 min sets)	8.00pm to 9.30pm - BGM
			7.30pm to 8.15pm (45 min set)	oloopin to 9.50pin - bolw
			8.30pm to 9.15pm (45 min set)	