



Please note: times are indicative and subject to change

2024	Wednesday, 1 May	Thursday, 2 May	Friday, 3 May	Saturday, 4 May
	Arena raking every 100 runs (approx 15 mins)			
7.00am				
8.00am	-			
9.00am	7.00am to 5.00pm Gold Buckle Round 1	Gold Buckle Round 2	8.30am to 10.15am Ladies Dash for Cash (1 hr 45 mins)	8.30am to 9.30am Junior Draft and presentation (1 hour)
10.00am 11.00am				9.45am to 11.00am Juvenile Draft and presentation (1 hr 15 mins)
12.00pm			Arena Raking (15 mins)	NO ARENA ACTIVITY (Entertainment tbc)
1.00pm				12.35pm to 12.50pm Airtime FMX Motocross (15 mins)
			10.30pm to 1.30pm	1.15pm to 1.45pm (30 mins) Gold Buckle Opening Ceremony
2.00pm			Gold Buckle Semi Final (3 hrs)	1.45pm to 3.15pm Gold Buckle Final
3.00pm				3.15pm to 3.45pm Gold Buckle Presentation
4.00pm			Arena Raking (15 mins)	Arena Raking (15 mins)
5.00pm			1.45pm to 2.15pm Ladies Dash for Cash Finalist Ceremony . (30 mins)	4.00pm to 5.00pm State of Origin and Presentation
			2.25pm to 3.25pm Ladies Dash for Cash Final and presentation (1 hr)	5.00pm - Soundcheck at Stage (Copper Live) 5.20pm to 5.35pm Airtime FMX Motocross (15 mins)
			3.45pm to 4.30pm Stallion Draft & Presentation	
			NO ARENA ACTIVITY	
5.00pm	Swamp Kitchen & Swamp Bar Food Trucks available	Arena Raking (15 mins) 6.30pm to 7.10pm	6.00pm to 7.00pm	
7.00pm		The Cut Out Qualifer (40 mins)	The Cut-Out Final (40 mins)	Swamp Kitchen & Bar & Food Trucks
8.00pm		Swamp Kitchen & Swamp Bar Food Trucks available	Swamp Kitchen & Bar & Food Trucks	Music Entertainment: 6.00pm to 7.00pm - Wade Forster (1 x 60 min set) 7.00pm to 8.00pm - Sara Berki (1 x 60 min set)
9.00pm			Music Entertainment: Felicity Dowd (2 x 45 min sets) 7.00pm to 7.45pm (45 min set) 8.00pm to 8.45pm (45 min set)	