Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Nieuwsbrief Relevant november 2011 (Extra Editie)

Inschrijving Jaarcongres Relevant 2011 geopend

Op dinsdag 29 november 2011, in de ReeHorst te Ede, staat Relevant weer klaar om overheidsprofessionals die aan een veiliger leefomgeving werken te verwelkomen. Ruimtelijke ordenaars, deskundigen Externe Veiligheid en hulpverleners wisselen praktische ervaringen uit, en aan het einde van de dag komt ieder er wijzer vandaan.
Er zijn aanleidingen genoeg om de balans op te maken van het afgelopen jaar. Chemie-Pack in Moerdijk, het nieuwe buisleidingenbesluit, Basisnet spoor en de vorming van Regionale Uitvoerings Diensten. Maar we kijken vooral vooruit! Hoe kunnen we zelfredzaamheid bevorderen? Hoe breng ik externe veiligheid in ruimtelijke plannen? Wat betekent het nieuwe Bouwbesluit voor mijn dagelijkse praktijk? Hoe zorg ik er voor dat mijn bestuurder aangehaakt blijft bij de veiligheidsproblematiek? Welke kansen moeten we grijpen en hoe vullen we deze in?
Het jaarcongres van Relevant wordt georganiseerd in samenwerking met IPO, VNG, NVBR, RIVM en Infomil. Voor meer informatie en inschrijven klik hier.