Nieuwsbrief Relevant - extra editie
Jaarcongres Relevant - 1 december - Reehorst Ede 
 
Bekijk het programma en meld u aan!
 
Externe veiligheid gebiedsgericht aanpakken is het thema van het vierde jaarcongres van Relevant netwerk externe veiligheid. De Reehorst in Ede is op 1 december dé plek voor iedere overheidsprofessional die werkt aan een veiligere leefomgeving. Dagvoorzitter is de heer Arie Deelen, lid directie en hoofd expertisecentrum DCMR.

De aftrap wordt gedaan door Gert de Roo, hoogleraar planologie. Hij geeft aan hoe hij vanuit zijn vakgebied aankijkt tegen externe veiligheid. Marcel de Wagt van RMB Noordoost Brabant coacht gemeenten bij de uitvoering van externe veiligheidstaken en geeft op het congres tips voor verbetering van het beleid. Het plenaire programma wordt afgesloten door een filosoof die zijn visie geeft op het dagthema 'externe veiligheid gebiedsgericht aanpakken'.

 

Informatieve sessies

In het tweede deel van de ochtend kunt u kiezen uit 12 informatieve sessies. U kunt aan twee sessies deelnemen. De sessies richten zich op nieuwe ontwikkelingen en waardevolle praktijkervaringen. Ze gaan ondermeer over de problematiek van LPG-tankstations, ervaringen met het Wro instrumentarium, de catalogus bouwkundige maatregelen, een gebiedsgerichte visie externe veiligheid, het regionaal risicoprofiel, de maatlat externe veiligheid en BEVI brandweeradvisering. Bekijk het programma voor meer informatie.

 

Werksessies

In de middag vinden zes paralelle werksessies plaats, georganiseerd door de kennistafels van Relevant. U geeft bij uw inschrijving aan naar welke werksessei uw voorkeur uitgaat. Meer informatie over de werksessies vindt u hier.

 

Deel uw kennis en ervaringen!

Gedurende de dag kunt u op de netwerkmarkt met sprekers en deelnemers één op één kennis en ervaringen delen en wellicht concrete afspraken maken. Op de netwerkmarkt kunt u ook informatie inwinnen bij de aanwezige stands. 


Het jaarcongres van Relevant netwerk externe veiligheid wordt georganiseerd in samenwerking met IPO, VNG, NVBR en RIVM. 

[doorsturen]  [wijzigen]  [afmelden]